Här skriver jag om alla de anime serier/filmer jag sett eller mangas jag läst och gillat eller har i min ägo. Det kan vara allt från romantiska, djuriska och spännande till skräck, komedier och fantasy.

2011-04-26

Monochrome Factor

Handlar om en 16-årig kille vid namnet Akira, som lever från dag till dag, utan att bry sig speciellt mycket om andra. Han spenderar ofta sina skoldagar på taket till byggnaden, skolkande från lektioner.
     En dag på väg hem dyker en mystisk figur upp, som presenterar sig som Shirogane och som senare involverar Akira i en kamp mellan skuggvärlden och människovärlden. Han gör Akira till en gengångare för att rädda honom då Akira struntar i att lyssna på Shirogane och nästan faller offer för skuggornas värld. Vilket i sin tid gör allt mer komplicerat senare då det uppdagas att Akira är den kungliga arvstagaren av ljus (Rei) och att Shirogane är hans motpart - den andra sidan av myntet - då han är den kungliga arvstagaren av skugga.
    Men huvudproblemet är att Akiras sanna identitet ännu inte har vaknat och att hans krafter ännu ligger i dvala - speciellt då fienderna ökar och mörkrets krafter stärks. 

DVD = 24 avsnitt

Monochrome Factor finns även som Manga
- 9 Volymer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar